VÄLKOMMEN TILL VÅRDBEST TCM

 

VÅR UTBILDADE PERSONAL GUIDAR KUNDERNA OCH ERBJUDER SKRÄDDARSYTT SERVICE FÖR ATT FÅ EN GOD FÖRSTÅELSE FÖR VÅRA KUNDER OCH TILLSE ATT DE UPPNÅR FULLSTÄNDIG TILLFRISKNING, FÖRYNGRING, OCH HELT NYTT SÄTT ATT LEVA

 

TRADITIONELL KINESISK MEDICIN – Akupunktur Akupressur Örtbehandling Koppbehandling Skönhetsbehandling Zonterapi Allergitest Öronljus

Traditionell kinesisk kultur erbjöd det uråldriga kinesiska folket en unik förståelse för livets processer, hälsa och sjukdom. Metoderna de använde för att främja hälsa och förebygga sjukdom ledde till det omfattande läkesystem som idag är känt som traditionell kinesisk medicin (TCM). TCM har varit en av de centrala elementen i den kinesiska kulturen i över fem tusen år. Genom varje steg i dess evolution, har det varit oskiljaktigt från den kinesiska kulturens utvecklingen

OM VÅRDBEST TCM

Vårdbest TCM är ett helt nytt sätt att leva hälsosamt och må väl. Det är det nya revolutionerande ansiktet för traditionell kinesisk medicin (TCM), vilket nyttjar naturliga produkter och tillhörande behandlingar för att tillse god hälsa.

Vårdbest TCM erbjuder en unik holistisk tjänst för kunder genom utvärdering och utformning av behandlingar anpassade efter individuell behov och strävan.

Våra behandlingar är brett utformade och används för diagnostisering och behandling av mindre obalanser och sjukdomar. Samtliga förslag och botemedel som ordineras är helt i linje med naturen. Guidning ges av vår välutbildade personal under behandlingen.

Våra doktorer är välutbildade och har erfarenhet från Kina och europeiska länder.

Våra produkter är helt naturliga och framställs enligt GMP – standarder. Vi kontrollerar kvaliteten på alla våra örter innan framställningsprocessen påbörjas. Det finns inga djuringredienser i våra produkter. Vårdbest TCM produkter är några av de säkraste och mest effektiva kinesiska medicinerna på marknaden.

 

VI BEHANDLAR FÖLJANDE TILLSTÅND

Idrottsskador och nervsystemsproblem: Kronisk och akut smärta, skulderperiartrit, artrit, smärtor i nacke och rygg, skador, tennisarmbåge, huvudvärk, fibromyalgi, myalgisk encefalomyelit (M.E), ischias, migrän, multipelskleros (M.S).

Psykiska och känslomässiga problem: stress, ångest, sömnbesvär, depression, panikattacker.

Hudsjukdomar: Eksem, akne, psoriasis, vitiligo, alopeci, urtikaria.

Matsmältningssjukdomar: matallergi, förstoppning, diarré, magsår, kollit, irritabel tarm, halsbränna, magkatarr.

Respiratoriska problem: bihåleinflammation, hösnuva, astma, förkylning och influensa, bronkit, tinnitus.

Gynekologi och obstetrik: infertilitet, oregelbundna syndrom, endometrios, klimakteriesymtom, cystit, leiomyom.

Urogenitala och fortplantningsproblem: lågt spermieantal, prostataproblem, impotens, för tidig ejakulation.

Andra tillstånd: rökavvänjning, snarkning, viktminskning, alkoholism, håravfall. Högt blodtryck, diabetes.

Beställ tid för gratis rådgivning och diagnos hos vår välutbildade och mycket erfarna doktor som nyttjar både kinesisk och västerländsk medicin.

 

——————————–DET VIKTIGASTE ÄR ATT FRÄMJA HÄLSA ISTÄLLET FÖR ATT BARA BEHANDLA SJUKDOM—————————————————

 

AKUPUNKTUR

Akupunktur är väldigt populärt och är nu väl erkänt av medicinska utövare i Europa som en effektiv smärtlindringsprocess som botar ett antal olika sjukdomstillstånd De uråldriga kineserna trodde att det finns en universal livsenergi kallad Qi i varje levande varelse. Denna energi cirkulerar runt i kroppen i speciella banor som kallas meridianer. Så länge som denna energi flödar fritt genom meridianerna, bevaras hälsan. När energiflödet blockeras, störs systemet, vilket resulterar i smärta och sjukdom. Akupunktur ”omprogrammerar” och återställer normala funktioner genom stimulering av specifika punkter i Meridianen, vilket frigör Qi- energi.

Akupunktur används inom många områden för behandling av allergi, astma, depression, bihåleinflammation, alla former av smärta, sexuell dysfunktion, infertilitet, idrottsskador, klimakteriesymtom, graviditetsillamående, artrit, förkylning och influensa, huvudvärk, PMS, tendinit, karpaltunnel, sömnproblem, ischias, multipleskleros, hypertoni, anemi, ödem, ångest, hyper- och hypothyoidism, missbruk, rökning, viktminskning, tinnitus, prostataproblem, hudsjukdomar med flera.

ÖRTBEHANDLING

Kinesiska örter är en integrerad del av traditionell kinesisk medicin (TCM). De är speciellt formulerade i Kina och inkluderar naturprodukter så som blommor, bladstjälkar, frö och rötter. Varje ört har läkande egenskaper, vilka används för specifika ändamål och utför särskilda funktioner. TCM-doktorer ordinerar kombinationer av örter (väljer noga ut upp till 15 från totalt 300) som är speciellt anpassade för att behandla dig och ditt tillstånd. Varje recept är därför skräddarsydd med olika formler. Kinesiska örter används också i skönhetsprodukter som lotioner, krämer och oljor.

AKUPRESSUR

Akupressur är också känt som kinesisk medicinsk massage – ”Tui Na”. Det skiljer sig dock från västerländsk massage genom att tryck från finger och handflata tillämpas genom en rad olika tekniker. Det stimulerar Qi-mobilisering för att återfå Yin-Yang-balans i speciella delar av kroppen, och det förstärker den allmänna hälsan och vitaliteten genom att lindra spänningar i muskler leder och meridianpunkter. Det förbättrar cirkulationen, underlättar lymfdränering och tränar kroppen. Akupressur är effektivt vid läkning och skingrar smärta i ryggen och leder, huvudvärk och idrottsskador, vilka inkluderar utmattning, sömnsvårigheter och för skönhetsbehandling etc. Naturliga oljor och lotioner används då denna behandling utförs.

KOPPBEHANDLING

Koppning är väl erkänt som ett populärt sätt att avgifta kroppen och förbättra den naturliga hälsan. En kopp placeras på huden för att lätta på lokala blockeringar i lymfkörtlar längs med ryggraden, vilka i sin tur hjälper kroppen att arbeta mer effektivt. Behandlingen främjar fritt flöde av Qi och blod i kanalerna, lindrar svullnader och smärta, och skingrar kyla och fukt. Den används ofta som ett alternativ till akupunktur.

ZONTERAPI

Zonterapi består av tryckplacering på fötter och händer genom specifika tumm-, finger och handtekniker med hjälp av olja och lotioner. Det är baserat på ett system av zoner och reflexområden som återspeglar en kroppsbild på fötterna och händerna med antagandet att sådant arbete påverkar fysisk förändring i kroppen.

SKÖNHETSBEHANDLING

Vårdbest TCM har ett urval av utmärkta produkter för kroppen, vilka nyttjar en kombination av naturliga essentiella oljor av högsta kvalitet och örtextrakt för att skapa de aromer som är nödvändiga för att få fysiologiska hälsofördelar. Alla naturliga produkter är baserade på kunskap som har funnits i århundraden för att hjälpa till att förmedla balans och förbättra hälsa genom dina dagliga externa kroppsbehandlingsrutiner.

ÖRONLJUS

Öronljuset är en återupptäckt av en uråldrig tradition för behandling och förebyggande av öronproblem. Ljusen är gjorda av naturligt vaxat tyg. Det bidrar till borttagning av vaxpluggar i örat samtidigt som örontrycket återbalanseras, och på så sätt förebyggs känslan av ”tilltäppta öron”. Öronljus kan förbättra en del medicinska problem så som tinnitus.

ALLERGITEST

Allergianalys utrönar säkert och effektivt vilka specifika substanser det är som utlöser dina allergirelaterade symtom. Testet analyserar cirka 400 substanser för att identifiera orsaken bakom allergireaktionen. Noggrannheten ligger mellan 85%-99,9%.